Wat doen wij?

Welke app wilt u?

U bent op zoek naar een nieuwe mobiele app.? Welkom bij JO-2.  Het hele proces vanaf het ontwerp tot de realisatie kunnen wij voor onze rekening nemen. Natuurlijk houden we intensief contact over het proces en houden we onze klanten altijd regelmatig op de hoogte over het proces. Maar we kunnen meer voor u doen.

  • Maken van mobiele apps
  • Onderhoud van bestaande apps
  • Hosten van cms voor apps

Wij maken mobiele applicaties en kunnen u in het gehele proces ontzorgen

De basis van onze onderneming is het maken van mobiele applicaties. De wens van de klant staat hierbij centraal. De kennis, ervaring gecombineerd met een groot netwerk kunnen de ideeën die u heeft realiseren en omzetten naar een bruikbare, nuttige en zeer functionele app. Wilt u weten wat een app als voordeel heeft ten op zichte van een website? Dat kan daar kunnen we u meer over vertellen. Heeft u een idee? Laat het ons weten. Tijdens dit gesprek kunnen we onze werkwijze toelichten en op basis van de eerste wensen zijn we prima in staat een passende offerte op te sturen.

Wilt u een kijkje nemen op onze site en zien waar we aan werken kijk dan bij onze apps.

Onderhoud apps

Iedere app heeft altijd onderhoud nodig. Dit onderhoud is gebaseerd op het up-to-date houden van de app. Niet wat betreft nieuwere functies maar wel als het gaat om de dynamische programmeertaal en de ontwikkeling op het gebied van apple en android. Ook deze systemen ontwikkelen zich waardoor de app eens in de zoveel tijd geupdate (en onderhouden) moet worden. Wij bieden klanten die bij ons een app kopen tevens een onderhoudscontract dat aangepast is aan de grootte van de app. Zo betaalt u niet te veel en beschikt uw app altijd over de laatste updates

Hosten van de APP

Onze apps worden zo gebouwd dat er een groot gedeelte door u zelf aangepast kan worden. Dit scheelt in de kosten en zorgt er voor dat u zelf op die momenten in de week uw app kan aanpassen. In de app van kraantabel kunnen we , door middel van een achterliggend systeem, de achtergronden zelf aanpassen zonder steeds een update van de app via google en apple te moeten doorvoeren. Zo kan de app dynamisch aangeboden worden zonder allerlei stappen door te moeten .

Heeft u een bestaande app?

U heeft een app maar deze heeft onderhoud nodig? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Op regelmatige basis kunnen we onderhoud plegen aan de app. Mocht het werk hiervoor op reguliere basis moeten plaatsvinden dan kunnen we dit ook in de vorm aanbieden van een onderhoudscontract. Wel hebben we in dat geval de broncode nodig van de app om wijzigingen aan door te voeren.

 

 

 

Leave a Comment

Copyrights © 2018 JO-2 | All rights reserved.